Hallo

Hallo, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt
Mijn naam is Regina maar dat zal waarschijnlijk niemand verrassen.  

Waar die 2 voor staat behoeft natuurlijk wel enige uitleg. De 1e site met eigen creaties is mijn site voor Incredimail briefpapier.  Dit is de 2e site waar ik eigen creaties plaats en dat zijn natuurlijk mijn zelfgemaakte kaarten. Naast deze 2 sites heb ik nog een kleine waslijst met websites. Een overzicht van al deze sites is terug te vinden op mijn portal. Na een verblijf van 9 heerlijke jaren in de Portugese Algarve, ben ik in juli 1999 weer teruggekomen naar Nederland. Toen maakte ik voor het eerst kennis met deze leuke creatieve hobby en was er al snel aan verslingerd. Gedurende een paar jaar maakte ik de ene kaart na de andere tot mijn inspiratie ineens als sneeuw voor de zon verdwenen leek te zijn al bleef ik altijd wel mondjesmaat materialen kopen. Toen ik overal de mallen van Marianne Design tegen kwam heb ik deze hobby weer uit de kast gehaald. De resultaten daarvan kunnen jullie hier bekijken.

Veel plezier bij het rondsnuffelen en laat ook eens weten wat je van de site en/of mijn kaarten vindt. Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens

zaterdag 21 juli 2012

Birds in a Cage

 

Afb. Links - vogelkooi open / rechts - vogelkooi grotendeels gesloten.
Deze kaart heeft aan de voorzijde een doorkijk naar de binnenkant van de kaart. Om dit te bereiken is de vogelkooi uit de voorzijde van de kaart gestanst. Vervolgens is het ontstane "gat" aan de binnenzijde afgeplakt met een stukje mica. Daarop is een vogelkooi geplakt van hetzelfde papier als de vogelkooi aan de binnenzijde. Om de stripjes dubbelzijdig plakband te maskeren is er uit een velletje printpapier eveneens een vogelkooitje gestanst. Dit velletje is vervolgens aan de linkerbinnenzijde geplakt.

Gebruikte materialen zijn:

  • Wit kaartpapier met linnenstructuur voor de kaart
  • Een velletje uit een papierblok van Boekenvoordeel en een wit velletje papier voor de binnenzijde
  • Marieke Design knipvel 2514
  • Roze strikje
  • Labeltje met passende tekst

Gebruikte mallen zijn:

  • Creatables Lr  0157 voor het takje aan de rechtervoorzijde
  • Creatables Lr 0201 voor de rand aan de linkervoorzijde
  • Creatables Lr 0146 c.q. de Marokkaanse vogelkooi
  • Creatables Lr 0156 voor een takje dat uit de vogelkooi aan de binnenzijde steekt
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten