Hallo

Hallo, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt
Mijn naam is Regina maar dat zal waarschijnlijk niemand verrassen.  

Waar die 2 voor staat behoeft natuurlijk wel enige uitleg. De 1e site met eigen creaties is mijn site voor Incredimail briefpapier.  Dit is de 2e site waar ik eigen creaties plaats en dat zijn natuurlijk mijn zelfgemaakte kaarten. Naast deze 2 sites heb ik nog een kleine waslijst met websites. Een overzicht van al deze sites is terug te vinden op mijn portal. Na een verblijf van 9 heerlijke jaren in de Portugese Algarve, ben ik in juli 1999 weer teruggekomen naar Nederland. Toen maakte ik voor het eerst kennis met deze leuke creatieve hobby en was er al snel aan verslingerd. Gedurende een paar jaar maakte ik de ene kaart na de andere tot mijn inspiratie ineens als sneeuw voor de zon verdwenen leek te zijn al bleef ik altijd wel mondjesmaat materialen kopen. Toen ik overal de mallen van Marianne Design tegen kwam heb ik deze hobby weer uit de kast gehaald. De resultaten daarvan kunnen jullie hier bekijken.

Veel plezier bij het rondsnuffelen en laat ook eens weten wat je van de site en/of mijn kaarten vindt. Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens

zaterdag 6 oktober 2012

Truck 001

 

Deze trapjeskaart heb ik gemaakt voor een oud-collega. Zijn vorige beroep was vrachtwagenchauffeur en hij is nog steeds stapelgek op vrachtwagens.  Gezien het feit dat hij een echte no-nonsense man is moesten er dus vooral niet te veel tierelantijntjes op de kaart zitten. 

IGebruikte materialen zijn:

  • Wit kaartpapier voor basis van de kaart
  • Donkerblauw linnenpapier voor de achtergrond
  • Het plaatje had ik nog liggen evenals de tekstlabeltjes.

Gebruikte mallen zijn:

  • Creatables Lr  0191
  • Creatables Lr 0250 waar ik takjes van afgeknipt heb voor de linker bovenhoek
  • Nellies Multi Frame Die MFD028 2-borders-3
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten