Hallo

Hallo, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt
Mijn naam is Regina maar dat zal waarschijnlijk niemand verrassen.  

Waar die 2 voor staat behoeft natuurlijk wel enige uitleg. De 1e site met eigen creaties is mijn site voor Incredimail briefpapier.  Dit is de 2e site waar ik eigen creaties plaats en dat zijn natuurlijk mijn zelfgemaakte kaarten. Naast deze 2 sites heb ik nog een kleine waslijst met websites. Een overzicht van al deze sites is terug te vinden op mijn portal. Na een verblijf van 9 heerlijke jaren in de Portugese Algarve, ben ik in juli 1999 weer teruggekomen naar Nederland. Toen maakte ik voor het eerst kennis met deze leuke creatieve hobby en was er al snel aan verslingerd. Gedurende een paar jaar maakte ik de ene kaart na de andere tot mijn inspiratie ineens als sneeuw voor de zon verdwenen leek te zijn al bleef ik altijd wel mondjesmaat materialen kopen. Toen ik overal de mallen van Marianne Design tegen kwam heb ik deze hobby weer uit de kast gehaald. De resultaten daarvan kunnen jullie hier bekijken.

Veel plezier bij het rondsnuffelen en laat ook eens weten wat je van de site en/of mijn kaarten vindt. Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens

zondag 30 december 2012

Kerst 2012 - 004

Kerstkaart 2012 - 004

 

Deze Mireille kaart heeft mooie gekartelde randen. Alvorens de kaart te vouwen is hij eerst bewerkt met de embossingfolder.

Gebruikte materialen zijn:

  • Mireille hobbykarton "Old Wave" wit voor de kaart
  • Hobbydots stickervel "Prettige Feestdagen" in lichtblauw
  • Glitterlijm voor de accenten

Gebruikte mallen en pons zijn:

  • Embossingfolder Snow Village 2
  • Creatables Lr 0178 voor de slee
  • Creatables Lr 0179 voor het hertje
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten