Hallo

Hallo, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt
Mijn naam is Regina maar dat zal waarschijnlijk niemand verrassen.  

Waar die 2 voor staat behoeft natuurlijk wel enige uitleg. De 1e site met eigen creaties is mijn site voor Incredimail briefpapier.  Dit is de 2e site waar ik eigen creaties plaats en dat zijn natuurlijk mijn zelfgemaakte kaarten. Naast deze 2 sites heb ik nog een kleine waslijst met websites. Een overzicht van al deze sites is terug te vinden op mijn portal. Na een verblijf van 9 heerlijke jaren in de Portugese Algarve, ben ik in juli 1999 weer teruggekomen naar Nederland. Toen maakte ik voor het eerst kennis met deze leuke creatieve hobby en was er al snel aan verslingerd. Gedurende een paar jaar maakte ik de ene kaart na de andere tot mijn inspiratie ineens als sneeuw voor de zon verdwenen leek te zijn al bleef ik altijd wel mondjesmaat materialen kopen. Toen ik overal de mallen van Marianne Design tegen kwam heb ik deze hobby weer uit de kast gehaald. De resultaten daarvan kunnen jullie hier bekijken.

Veel plezier bij het rondsnuffelen en laat ook eens weten wat je van de site en/of mijn kaarten vindt. Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens

zondag 30 december 2012

Kerst 2012 - 006

Kerstkaart 2012 - 006

 

De laatste kerstkaart van dit jaar was voor een van mijn andere dochters. Na het zien van de afbeelding met cupcakes werd moeders verteld dat ze die op haar kerstkaart wilde. Uiteraard heb ik haar dat plezier gedaan.

Gebruikte materialen zijn:

  • Knipvel Yvonne Creations CD10214
  • Rode vierkante kaart
  • Ecru-kleurig kaartpapier met glitters
  • Rode stempelinkt

Gebruikte mallen en pons zijn:

  • Joy Crafts Noor serie nr. 6002-0148
  • Joy Crafts Noor serie nr. 6002-0149
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten