Hallo

Hallo, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt
Mijn naam is Regina maar dat zal waarschijnlijk niemand verrassen.  

Waar die 2 voor staat behoeft natuurlijk wel enige uitleg. De 1e site met eigen creaties is mijn site voor Incredimail briefpapier.  Dit is de 2e site waar ik eigen creaties plaats en dat zijn natuurlijk mijn zelfgemaakte kaarten. Naast deze 2 sites heb ik nog een kleine waslijst met websites. Een overzicht van al deze sites is terug te vinden op mijn portal. Na een verblijf van 9 heerlijke jaren in de Portugese Algarve, ben ik in juli 1999 weer teruggekomen naar Nederland. Toen maakte ik voor het eerst kennis met deze leuke creatieve hobby en was er al snel aan verslingerd. Gedurende een paar jaar maakte ik de ene kaart na de andere tot mijn inspiratie ineens als sneeuw voor de zon verdwenen leek te zijn al bleef ik altijd wel mondjesmaat materialen kopen. Toen ik overal de mallen van Marianne Design tegen kwam heb ik deze hobby weer uit de kast gehaald. De resultaten daarvan kunnen jullie hier bekijken.

Veel plezier bij het rondsnuffelen en laat ook eens weten wat je van de site en/of mijn kaarten vindt. Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens

zondag 30 december 2012

Mijn papierhoek

In de loop der jaren heb ik heel wat hobbies gehad en de nodige hobby materialen vergaard. Hoog tijd om daar eens een overzichtelijk geheel van te maken. Nu de meeste kinderen al weer geruime tijd het ouderlijk nest hebben verlaten is er 1 kamer in huis helemaal vrij om mee te doen wat ik wil. Juist ja, ik wilde hier maar wat graag een hobby kamer van maken. Er moest dan wel rekening gehouden worden met een minimaal budget. In deze blog laat ik jullie meekijken naar de voortgang van het inrichten van de kamer en welke oplossingen ik gevonden heb om alles te ordenen.

1 van de belangrijkste plekken in de hobbykamer is mijn papierhoek. Hier staan mijn Double Do XL,  de verschillende soorten papier en koffertjes met snij- en embossingmallen netjes bij elkaar. Zo heb ik alles bij de hand als ik de basis voor mijn kaarten wil maken. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande vakken in het bureau.

 

Papierhoek 01

 
Uit 1 van de vakken heb ik een schuin boekenplankje gehaald. Vervolgens heb ik deze opgevuld met een papiervak dat gemaakt is van latjes en hardboard plaatjes. Zo kan ik mijn vellen A4 (kaart)papier overzichtelijk kwijt.  

Papiervakken

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten