Hallo

Hallo, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt
Mijn naam is Regina maar dat zal waarschijnlijk niemand verrassen.  

Waar die 2 voor staat behoeft natuurlijk wel enige uitleg. De 1e site met eigen creaties is mijn site voor Incredimail briefpapier.  Dit is de 2e site waar ik eigen creaties plaats en dat zijn natuurlijk mijn zelfgemaakte kaarten. Naast deze 2 sites heb ik nog een kleine waslijst met websites. Een overzicht van al deze sites is terug te vinden op mijn portal. Na een verblijf van 9 heerlijke jaren in de Portugese Algarve, ben ik in juli 1999 weer teruggekomen naar Nederland. Toen maakte ik voor het eerst kennis met deze leuke creatieve hobby en was er al snel aan verslingerd. Gedurende een paar jaar maakte ik de ene kaart na de andere tot mijn inspiratie ineens als sneeuw voor de zon verdwenen leek te zijn al bleef ik altijd wel mondjesmaat materialen kopen. Toen ik overal de mallen van Marianne Design tegen kwam heb ik deze hobby weer uit de kast gehaald. De resultaten daarvan kunnen jullie hier bekijken.

Veel plezier bij het rondsnuffelen en laat ook eens weten wat je van de site en/of mijn kaarten vindt. Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens

zondag 30 december 2012

Op de valreep

Op de valreep van 2012 naar 2013 heb ik eindelijk weer eens tijd om me met mijn blog bezig te houden. Tot mijn schrik zag ik dat veel afbeeldingen niet meer te zien waren omdat ze bij Fotki weer eens te rigoreus aan het opschonen geweest zijn of onderhoud aan hun servers hebben gehad. Inmiddels zijn ze weer hersteld wat een tijdrovend werkje was. Om dit probleem in de toekomst te voorkomen zal ik later deze week alle afbeeldingen op mijn eigen domein plaatsen.

Wat kan een mens het overigens soms toch druk hebben. Dit jaar is er niet veel terecht gekomen van mijn goede voornemens om iedereen een zelfgemaakte kerstkaart te sturen. Door tijdgebrek zijn het er maar een handjevol geworden. Dat wordt in 2013 dus al in de zomer beginnen met mijn kerstkaarten maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten